Despre YulPro

YUL PRO se prezinta ca principal furnizor de servicii de comunicatii electronice (internet) si de asemenea singurul magazin pentru calculatoare si singurul service IT si electronice din orasul Rasnov. Firma a luat fiinta la inceputul lui 2003 ca dorinta de a aduce mai aproape de cetatenii orasului Rasnov posibilitatea de a achizitiona aparatura de birou (PC, imprimante etc). S-a dezvoltat permanent atat in ceea ce priveste cifra de afaceri cat si numarul de angajati. Societatea incepe din 2003 comercializarea produselor sale si din 2005 furnizarea de servicii internet sub numele de YULPRO. O preocupare permanenta a firmei o reprezinta diversificarea ofertei de produse si servicii corelata cu mentinerea standardelor calitative ridicate. Experienta castigata de-a lungul anilor ne confera siguranta ca putem gasi rezolvarea oricarei probleme. Nu ezitati sa apelati oricand la serviciile noastre, vom gasi oricind solutia optima. Ca furnizori de produse si servicii, credem ca tehnologia, creativitatea si o buna colaborare duc la rezultate de exceptie. Ne mandrim, ca oameni de afaceri, cu realizarea unor relatii indelungate, care uneori s-au transformat in adevarate prietenii. "Secretul" nostru consta in apropierea de client si stransa colaborare cu acesta, ascultand ce are de spus in legatura cu nevoile si scopurile lui. Solutiile noastre sunt inteligente si de ultima ora. Pentru fiecare proiect in parte analizam toate optiunile, alegand cea mai buna solutie. Pe baza unei relatii stranse cu clientul, scopul nostru este atingerea dorintelor sale. Fara aceasta colaborare nu putem oferi decat cea mai buna presupunere asupra a cea ce se doreste.

Asa am inceput .... Cu o schita facuta pe calculator in 2002 . Au urmat ani de munca cu esecuri si reusite.

Despre Echipa

 • Baltateanu Iulian - Manager

  - Ma raportez mereu la zicala "Ce tie nu iti place, altuia nu ii face" si ii invat si pe ceilalti sa faca la fel. Incerc sa fac fata tehnologiei si valului concurential .

  Incerc sa fiu aproape de client si sa sparg tiparele unui colos national care emana raceala si nepasare fata de problemele clientului. Daca nu reusesc asta , si stiu ca se mai intampla , se datoreaza putinelor scapari ale celor care ar trebui sa reprezinte YulPro dar uita sa respecte principiile si conduita de comportament impusa, pe baza carora am cladit aceasta companie. Va rog sa imi semnalati astfel de comportamente pe mail administratie@yulpro.ro in cazul in care apar.

 • Taposu Cora - Casier

  Este persoana care iti ia banii cand platesti factura de internet. Iti raspunde la telefon in timpul orelor de program si te ajuta cu setarile pentru internet

  Contact : magazin@yulpro.ro

 • Georgescu Petre Iulian - Relatii cu clientii

  Este persoana care iti raspunde la telefon in afara orelor de program si in weekend si te ajuta cu setarile pentru

  internet sau iti inregistreaza reclamatia pentru a fi rezolvata in cel mai scurt timp.

  Contact : goth@yulpro.ro

 • Buduca Gelu - Tehnician Retea

  Este persoana care instaleaza internetul, iti muta cablul sau il schimba. Si mereu iti repara conexiunea la internet.

  Contact : gelu@yulpro.ro

 • Ignat Mihai - Tehnician Retea

  Este persoana care instaleaza internetul,iti muta cablul sau il schimba. Si uneori iti repara si conexiunea la internet.