• INTERNET

  Furnizam servicii de internet de mare viteza pe infrastructura de fibra optica. Vitezele ce pot fi atinse la un abonament mediu sunt de 100Mbps. Uploadul este simetric cu downloadul si poate atinge si el 100Mbps.
  Acoperirea geografică : Serviciile pot fi oferite doar pe raza localitatilor Rasnov si Cristian din Judetul Brasov . Infrastructura existenta este din fibra optica si cabluri metalice din cupru, instalata aerian pe stalpi electrica si in subteran in tubulatura proprie.
  Condițiile de furnizare a serviciilor : Zonele si preturile pentru instalare unde putem oferii servicii de internet sunt : Internet in Rasnov - conectare gratuita, Internet in Cristian - conectare gratuita, Internet in vecinatatile localitatilor Rasnov si Cristian pe infrastructura wireless - taxa de conectare variabila intre 200RON si 1000RON. Adresa de conectare trebuie sa nu aiba datorii precedente.

  Vezi Oferta de internet Persoane FiziceVezi Oferta de internet Persoane Fizice Vezi Oferta de internet businessVezi Oferta de internet business
 • Telefonie

  Furnizam servicii de telefonie fixa cu abonament gratuit daca aveti deja un abonament de internet. Portarea numerelor de telefon fix din alte retele fixe este posibila.
  Pentru putea beneficia de serviciul de telefonie este nevoie sa achizitionati de la noi un echipament VOIP.

  Vezi lista tarife telefonieVezi lista tarife telefonie
 • Magazin IT

  Magazinul nostru va ofera posibilitatea sa achizitionati componente de calculator, imprimante, monitoare si sisteme complete . Atu-ul pe care ne bazam este service-ul autorizat aproape de clientii nostri care permite rezolvarea garantiilor si a problemelor aparute la echipamentele achizitionate de la noi fara un efort prea mare din partea clientului. Ne gasiti in centrul orasului Rasnov la adresa din pagina de contact . Montarea sau instalarea componentelor achizitionate de la noi este gratuita.

  Vezi Oferta de componenteVezi Oferta de componente
 • Sisteme complete de supraveghere video la cheie Rasnov

  Va putem oferi solutii complete de supraveghere video compatibile cu cerintele si nevoile dumneavoastra. Va putem livra componente sau putem sa va instalam ce aveti deja achizitionat din alta parte. Experienta in domeniu ne-a ajutat sa gasim cea mai buna solutie bazata pe raporturile : pret,calitate,garantie asigurata eficient de catre importator si accesibilitate usoara si calitativa din internet a sistemului de supragehere video. Pentru oferta de servicii va rog contactati-ne pe unul din aceste mailuri : administratie@yulpro.ro ; yulmartels@yulpro.ro .

  Oferta sistem supraveghere 4 camereOferta sistem supraveghere 4 camere Oferta sistem supraveghere 8 camereOferta sistem supraveghere 8 camere